Evert de Glint nieuwe voorzitter werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt

20/11/2013

Zoetermeer, 20 november - Evert de Glint is per 18 november 2013 de nieuwe voorzitter van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Hij volgt hiermee Jim van Geest op die vijf jaar in het bestuur van de werkgeversvereniging zat waarvan hij de laatste drie jaar als voorzitter actief was.

 

Jim van Geest heeft zich mede ingezet om vanuit de stichting ZW Haaglanden de werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt op te zetten. De werkgeversvereniging bestaat inmiddels ruim een jaar en daarmee is de tijd gekomen voor een nieuwe voorzitter om de werkgeversvereniging verder te positioneren. Tijdens de algemene ledenvergadering is unaniem besloten Evert de Glint als nieuwe voorzitter aan te stellen. Evert de Glint is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van WZH.

 

Over ZorgZijn Werkt

ZorgZijn Werkt is de werkgeversvereniging voor zorg- en welzijnorganisaties in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. ZorgZijn Werkt staat voor een arbeidsmarkt in balans en zet zich samen met haar leden in voor het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken door brancheoverstijgende samenwerking in de regio. De vereniging streeft ernaar deze samenwerking in te bedden in een regionaal sociaal akkoord zorg en welzijn. Momenteel vertegenwoordigt de vereniging 51 zorg- en welzijnorganisaties. 

20 november 2013


lees verder »

Nieuws overzicht WerkenindeZorg.com